Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wot polskie ludzie w całej krasie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów
Milka ...
(milka_milka)
Stały Bywalec
aniamichalak85 napisał:
Bardzo mądre wiesz, Ty może stan na głowie to Ci się polepszy, po cholerę tu jesteście jeżeli nie podchodzicie powaznie, brak słów.

a potrafisz Ty dziewcze czytac ze zrozumieniem? jesli masz choc troche w glowie to przeczytaj jeszcze raz odpowiedzi i wyluzuj bo poronisz wczesniej niz zdazyc pojsc do NAV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowsko Juzio)
Początkujący
Hilton napisał:
aniamichalak85 napisał:
Jeżeli jestem w4 tyg to zalicza mi to zwolnienie?
Aniu, trudno dać na twoje pytanie jednoznaczną odpowiedz, bo to zależy od saksbehandlera w NAV oraz od opinii, którą prawdopodobnie Nav będzie zasięgał od norweskiego lekarza.
99% ze nie zalicza tego zwolnienia jako wydanego z powodu ciazy zagrożonej.
Nie wiem co ci doradzić.
Jeżeli wrócisz i np. W 8 tygodniu zaczniesz krwawić, to niendostaneisz ani zastrzyku ani leków na podtrzymanie, musisz sie z tym liczyć.
Moze lepiej abyś znalazła w Pl jakiegoś prywatnego chirurga, który spreparuje ci kartę choroby, ze masz złamana nogę. Za odpowiednią opłatą jest to możliwe. Po 12 tygodniu wrócisz juz cała i zdrowa i wtedy pójdziesz tu do lekarza.
Musisz sama podjąć decyzje.

To to..........to jest dokladnie obrzydliwe i innych slow na to nie mam. Na pewno jestes Polka przed duze P
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Makaryna napisał:
Hilton napisał:

Moze lepiej abyś znalazła w Pl jakiegoś prywatnego chirurga, który spreparuje ci kartę choroby, ze masz złamana nogę. Za odpowiednią opłatą jest to możliwe.

Gratuluje, polak/polka potrafi !!!!

Tak, jeśli chodzi o życie nienarodzonego dziecka, to matka która go pragnie jest w stanie wiele zrobić, aby to dziecko ratować.
Swoją drogą dziwne, ze dopierniczylas sie do mojej wypowiedzi, a na przykład w momencie kiedy niejaka hot lips stwierdziła, ze opieka nad małym dzieckiem to słodkie nieróbstwo, to jakoś nie zareagowałas.
Zajmij sie lepiej tymi Polakami, ktorzy przemycają alkohol i papierosy oszukując urząd skarbowy, tymi ktorzy wyłudzają renty a nic im nie jest, a nie kobietą, która potrzebuje zwolnienia lekarskiego na zaledwie trzy miesiące, mogąc w ten sposób utrzymać ciaze.
A ode mnie trzy chuje w bok. Paniała? Haraszo.

Jak była mowa hak uniknąć płacenia abonamentu telewizyjnego, to nikt sie nie oburzył. Ale jak chodzi o życie nienarodzoniego dziecka to nagle sie odezwali strażnicy moralności. Hipokryci obesrani.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nastojaszczaja Palaczka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowsko Juzio)
Początkujący
Paniala, charaszo Tym nieminiej. Twoja pruderia jest obrzydliwa. Poprostu obrzydliwa. Usprawiedliwiasz wykorzystywanie dla wlasnych pogladow. To jest male.......tak male ze az nic nie znaczace Poprostu..podle. Dla Ciebie " tam ojczyzna gdzie lepiej" .byle czerpac z osiagniec innych. Zapominasz, albo nie chcesz znac systemu pomocy w N, na jakich zasadach to powstalo. Uznajesz to za swoje, zupelnie bez wlasnego wkladu. W normalnym jezyku, ktos taki nazywa sie pasozoytem. I tym poprostu jestes, niczym wiecej. Takie zwykle gowno
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Gownem to jesteś ty. Jak nie wiesz, co to jest pruderia, to nie używaj tego słowa półgłówku.
Żegnam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowsko Juzio)
Początkujący
A zegnam tez.............czy mozesz mi obiecac ze juz tu nie wrocisz??????? Bo na prawde smierdzisz jak malo kto tutaj. Jestem duzo bardziej gotowy strawic idiote cyska.............niz bzdury od Ciebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Krowsko Juzio napisał:
A zegnam tez.............czy mozesz mi obiecac ze juz tu nie wrocisz??????? Bo na prawde smierdzisz jak malo kto tutaj. Jestem duzo bardziej gotowy strawic idiote cyska.............niz bzdury od Ciebie

idz sie wypaluj pijaczyno bp topienie smutkow w norweskich plynach zwanych niewiedziec czemu piwem ci nie pomaga i swoje problemy natury emocjonalnej usilujesz odreagowac na forum
taki choirak z ciebie bo anonimowy z komputera a w rzeczywistosci zwykla tchorzliwa szmata i scierwo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowsko Juzio)
Początkujący
byles scierwo..................jestes scierwo..................i bedzies scierwo....cycku drogi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok